Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър
Сара Джесика  Паркър е родена на 25 март 1965г. в Нелсънвил, САЩ. Тя е американска актриса и продуцент. Омъжена е за актьора Матю Бродерик и имат три деца. Участва в редица кинопродукции, но е най-известна със сериала “Сексът и градът”, където играе ролята на Кари Брадшоу –  момичето, което е влюбено в Манхатън. Тази роля й носи слава и наградите “Еми” и “Златен глобус”.

Освен с актьорската професия, Сара Джесика Паркър се занимава с дизайн на собствена колекция обувки. Актрисата има неповторим усет към модата, а външният й вид винаги е впечатляващ. Тя няма класическа красота, но чертите й са изразителни. Косата й е дълга и руса. На снимката е разделена по средата и е оставена да пада свободно по страните й. Има малки светлосини очи, гъсти мигли и тънки вежди. Обича да подчертава очите си с черен молив, което ги прави по-изразителни.

На снимката седи на един диван и не гледа в обектива. Облегната е на едната си ръка. Другата, на която е сложила сребърна гривна, е на бедрото й. Облечена е в дълга рокля, чиято горна част се състои от блестящи сиви камъни, а  по-надолу е семпло бяла. Заобиколена е от бели кутии за обувки. Виждат се няколко чифта обувки в различни модели. Задният фон представлява тухлена стена в синьозелен цвят.

Описание:
Биназ Хасан