Обложка на филма „Мистър и мисис Смит“

Мистър_мисис_Смит

Мистър и мисис Смит е филм, разказващ за семейна двойка професионални убийци, които с изненада разбират, че са наети от конкурентни компании, за да убият именно половинката си.
В главните роли играят Анджелина Джоли и Брад Пит.
Въпреки, че на пръв поглед обложката е доста семпла, всъщност в нея се съдържа нужната информация за естеството и темата на филма – стил, класа, самочувствие, чар, опасност. Фона е напълно бял. Фигурират само двамата герой, като между тях е изписано заглавието на филма на английски език.
Дамата се намира в лявата част. Има дълга, кестенява и леко чуплива коса. Облечена е в официална черна вечерна рокля по тялото, стигаща до земята. Роклята има достатъчно дълга цепка, за да разкрие целия й крак, на който посредством жартиер е прикрепен компактен пистолет.
Господина се намира в дясната част. Подстриган е много късо и е облечен с черен костюм и бяла риза. В свободно отпуснатата си ръка държи пистолет.
И двамата герои са опрели гърбове и присвили единия си крак на невидимите стени, гледайки предизвикателно и гордо към снимащата ги камера (а не един към друг).

 

Описание:
Павлин Стоянов