Джони Деп

Деп

Джон Кристофър Деп по-известен като Джони Деп, е американски актьор, популярен с изпълненията си на нестандартни, ексцентрични персонажи като Джак Спароу в четирилогията Карибски пирати, Раул Дюк в Страх и омраза в Лас Вегас и Сам в Бени и Джун.
Работил е съвместно с режисьора и близък негов приятел Тим Бъртън по общо осем филма, последните от които са Тъмни сенки, Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт (2007) и Алиса в страната на чудесата (2010). Деп печели признание за превъплъщенията си в действително съществували личности като Едуард Ууд Мл. в Ед Ууд, Джоузеф Д. Пистоне в Дони Браско и Джордж Юнг в Дрога. Играе Джон Дилинджър в Обществени врагове на Майкъл Ман.
Роден е в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ на 9 юни 1963 г. Той е син на Джон Кристофър – строителенинженер и Бети Сю Палмър – сервитьорка. Джони Деп има един брат – Дани и две сестри – Деби и Кристи. През1970 г., когато Джони е на 7 години, семейството му се премества във Мирамар, Флорида.
През ученическите си години Джони започва да се занимава с музика и свири на китара в различни училищни банди. Родителите му се развеждат, когато е на 15 години, а скоро след това Джони напуска училище. Той започва да се занимава по-сериозно с музика и през следващата година това се превръща в основното му занимание.

Да се носи с дълга коса и грим никога не е било проблем за Джони Деп. Все пак именно пословичната му ексцентричност е онова, с което печели милиони… долари и зрители. Мъжете също оценяват актьора и го поставят на трето място в класацията по привлекателност.
На снимката го виждаме в познатия и типичен стил.С грим който подчертава очите и прави погледа му така дълбок и неустоим. Дългите до раменете коси му придават леко небрежен вид, но в същото време и твърде очарователен. Брадата и мустаците му са добре оформени. Мустаците продължават пътя си надолу и оформят катинарче но са прекъснати. По средата на брадичката е оставена небрежна линия. Можете да си представите сексапила който излъчва с тази си визия.
Стилът му е спортно-елегантен – сини дънки и тъмно синя риза ,която е разкопчана загадъчно . Носи синьо – кафяв шал в тон с облеклото.
Деп е седнал на сиво канапе. Прокарал е леко дясната си ръка през косите си и я е оставил загадъчно зад тила си . Така че да се подчертае леко неговия бицепс и да се забележи татуировката „череп” от вътрешната част на ръката му. Забелязва се че има още една татуировка на същата ръка, но тя не се вижда добре тъй като е от китката към лакътя му .
Най-общо казано, освен че е невероятно талантлив актьор, Джони Деб е и изключително привлекателен и сексапилен мъж.

Описание:
Ками Иванова

В описанието е използван текст от „Уикипедия”